Gebruikte bosmaaiers

Bent u op zoek naar een tweedehands bosmaaier?

Bosmaaiers zijn voor meerdere werkzaamheden te gebruiken. Het maaien van gras, lichte houtachtige en onkruid behoren tot de mogelijkheden. Maar ook voor het maaien rond de boom of de slootkant kunnen bosmaaiers ingezet worden. Bij de zwaardere bosmaaiers kunt u kiezen voor het mes of de draad.

Wij verkopen een breed assortiment aan gebruikte bosmaaiers van diverse merken.
Al onze gebruikte bosmaaiers zijn geheel nagekeken en indien nodig, gedemonteerd, schoongemaakt, gecoated en/of gerestyled, gereviseerd en weer volledig bedrijfsklaar gemaakt. Stuk voor stuk betrouwbare, degelijke maaiers die u weer jarenlang maaiplezier zullen bezorgen!
Door onze jarenlange ervaring bent u verzekerd van een profesioneel en persoonlijk advies. Bij ons krijgt u altijd een deskundig advies op maat, waardoor u zeker weet dat u de juiste oplossing kiest voor uw situatie. Daarnaast kunt u bij ons altijd terecht voor uitleg en tips over functies, bediening en een juist gebruik van uw machines.

 Kijk hier voor ons complete aanbod aan gebruikte maaiers.

loopmaaier 320x240 zitmaaier 320x240 bosmaaier 320x240 ruwterreinmaaier 320x240

Gebruikte
Loopmaaiers

Gebruikte
zitmaaiers

Gebruikte
bosmaaiers

Gebruikte
ruw-terreinmaaiers

 


DiggFacebookGoogle BookmarksGoogle BuzzLinkedinMySpaceStumbleUponTwitter

Nieuws

Laatste nieuws

Het laatste nieuws van gebruiktemaaimachines.nl. Een site van Stoop tuinmachines uit Heerhugowaard, Noord-Holland.In de noordkop van Nederland verkopen, verhuren en onderhouden tal van tuinmachines waaronder alles op het gebied van...

Administrator, 23 feb 2012

Read more

Wisselend aanbod

Kijk op onze website voor het wisselende aanbod van gebruikte loopmaaiers, zitmaaiers, bosmaaiers en ruw-terreinmaaiers.

Administrator, 13 dec 2011

Read more